Paradis eller öken?

Publicerad: 26 maj 2009

Rubriken är också temat för reflektioner i juniutgåvan av KMT – med utgivning 5/6. Det handlar om dynamiken på arbetsplatsen, denna arena som kan rymma allt från eufori till depression.

Så tar Bruno Wallenström oss med till franska Bordeaux, en stad som inte bara är berömd för högklassiga viner och god mat utan även förknippas med fransk orgelkultur och internationell världsarvsstatus.

Från Uppsala kommer en glimt från ett seminarium med tonsättande finländaren Jaakko Mäntyjärvi. I sedvanlig ordning blir det också kortnyheter och recensioner, och en glimt från den målande och orgelspelande jubilaren Albertus Pictor.

Som vanligt tillkommer, sist men inte minst, information i annonsform om kommande evenemang, kyrkomusikaliskt relevanta produkter och lediga tjänster.

Henrik Tobin
Red.