Hemsidestävlingen avgjord!

Publicerad: 30 september 2010

I samband med KMR:s nyligen avslutade ombudsmöte utsågs också vinnaren i förbundets tävling om bästa hemsida. Deltagare i tävlingen var samtliga stiftsföreningar samt studerandeföreningen. Syftet med tävlingen var att stimulera utvecklingen av de stiftsvisa hemsidorna.

Vinnare blev Luleå stiftsförenings hemsida.

Juryn, som bestod av Lärarförbundets ombudsman Anders F Johansson samt Carl-Johan Wilson, tidigare redaktör för Kyrkomusikernas Tidning, lämnade följande motivering (utdrag) för sitt beslut:

“Vi anser att segrarens hemsida är en tilltalande, aktuell och mångsidig kontakt med medlemmarna. Den ger utförlig information om styrelse, stiftsombud och kontraktsombud och redovisar protokoll från årsmöten och styrelsemöten. Hemsidans fackliga information är utmärkt – med direktlänkar till KMRs och Lärarförbundets hemsidor och med specialinformation om arbetsmiljö och arbetstid.

Vi anser att segraren utan egentlig konkurrens har den mest aktuella och mest intressanta hemsidan av alla stiftsföreningarna. Den lockar till återkommande besök.”