Tema: Mitt i livet

Publicerad: 15 februari 2022

KMT_Nr_2_2022-1

Efter en höst  med körverksamhet och med julen som final kom den fjärde vågen av den samhällsfarliga sjukdomen. Precis nu har alla restriktioner släppt men omslagsbilden är symbolisk, när mycket har återigen fått läggas på is i väntan på bättre tider.

Vid senaste redaktionsmötet var vi överens om att vi behöver positiva bilder och kunna få vara stolta över det vi gör. Det rekryterar om det syns att vi tycker om vårt arbete, talar väl om kyrkan och varandra.  Det är också bra att vara insatt i utbildningsordningar, läs in dig på sidan 4 och här nedan och möt två studerande mitt i livet. Månadens kyrkomusiker blev månadens möte mitt i livet i Älmhult. Läs och bli glad. Ta tillvara kollegornas Do-orgeltips och ladda för en tid när isen smälter.